B1 Moving screen

Domovi zdravlja

PANOI B1 FORMATA U ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA

Panoi B1 formata se od 2009.godine nalaze u čekaonicama opšte medicine, pedijatrije, ginekologije, u domovima zdravlja.

Odlazak lekaru je ljudska svakodnevica, od malih nogu do penzije, i upravo dok čekamo prijem kod odabranog lekara intenzivno razmišljamo kako poboljšati svoje zdravstveno stanje. Bilo u domu zdravlja bilo u bolnici, poruke s informacijama o proizvodima koji se ne nabavljaju uz recept imaju veliki uticaj na svest o našem zdravlju samim tim što je njihovo dejstvo u velikom broju slučajeva preventivno.

Upravo smo zato ponosni što smo osmislili i razvili oblik prenošenja poruke koji je, iako nenametljiv, krajnje efikasan i koji pruža informaciju viđenu kod „doktora“ koja se lako pamti i prenosi drugima. Čitanjem informativnih sadržaja u čekaonicama utiče se na subjektivni osećaj vremena koje se provede u čekanju a neki od proizvoda koji su na ovaj način opaženi će zaintrigirati pacijente da se o njima dodatno raspitaju po prijemu kod lekara ili posetom apoteke.

Ovaj projekt je ujedno rešio stihijsko i nekontrolisano lepljenje plakata po zidovima zdravstvenih ustanova te započeo plansko i sistematsko sprovođenje komercijalnih i edukativno-preventivnih kampanja.

Prema mišljenju Instituta za javno zdravlje sve promotivne poruke trebaju sadržati edukativnu komponentu te biti u skladu sa Zakonom o lekovima i medicinskim proizvodima.

Galerija slika