B1 Moving screen

Poslovne zgrade

U skladu sa potrebama tržišta, Moving Screen je osmislio način da se putem oglasnih poruka komunicira sa zaposlenima u poslovnim zgradama. Moderno dizajnirani ramovi su postavljeni na spratovima odmah ispred lifta, kao i u liftovima. U želji da oglasna poruka bude izuzuzetno primećena, u nekim zgradama su u blizini ulaza postavljeni prosvetljeni LED paneli B1 formata koji privlače pažnju kako zaposlenih tako i svih posetilaca zgrade koji se moraju za propusnicu prijaviti na info pultu.

Poslovne ljude je inače teško dosegnuti jer retko prate komercijalne programe ili štampane medije za široke mase koji se mogu izbeći ili isključiti prebacivanjem u vreme reklamnog bloka tako da je u tom smislu ovaj način oglašavanja efiksniji od bilo kog masovnog medija

Takođe, promotivna poruka unutar poslovnog okruženja utiče na ciljnu grupu u posebnom psihološkom trenutku (jutarnja svežina pri odlasku na posao, neopterećenost za vreme odlaska na kafu ili užinu, razmišljanje o kupovini u trenutku povratka kući).

Poslovni centri: