B1 Moving screen

Apoteke

Oglašavanje u apotekama

Apoteka je mesto gde se susreću pacijent, potreba, proizvod i dovoljno vremena za efikasnu komunikaciju promotivnog sadržaja

Proizvodi oglašeni u apotekama ulivaju poverenje i daju dodatne informacije u ključnom trenutku donošenja odluke o kupovni, i to na samom mestu prodaje.
Sve farmaceutske kompanije žele biti u apoteci na mestu prodaje! Praksa pokazuje da sve promotivne materijale koje Vaši prodajni predstavnici ostave u apotekama, vrlo brzo budu zamenjeni nakon posete sledećeg prodajnog predstavnika.
Korišćenjem Moving Screen reklamnih medija u apotekama dobijate zagarantovanu prisutnost i vidljivost za samo Vaše poruke kroz celi period zakupa!
Apoteke na ovaj način ostvaruju dodatni prihod i u interesu im je da edukativno-promotivne poruke pomognu u prodaji Vašeg proizvoda.

Tipovi reklamnih medija:

Oglasne površine se nalaze u najpoznatijim apotekama širom Srbije: Apoteka Beograd,Lilly apoteke,Sanolabor,Viva B Plus,Oaza zdravlja,Farmenea,Filly farm,Galen farm,Apoteke Janković,Apoteke Biljana i Luka, Apoteka Šabac, Apoteka Smederevo, Apoteka Aranđelovac, Apoteka Užice, Oto medical, Jasfarm, Apoteke Marković Kruševac,Zlatni lav i mnoge druge.

Nabrojanim oglasnim površinama postiže se sinergija oglašavanja i komunikacije prema kupcu od samog ulaska u apoteku do prilaska recepturi i donošenja odluke o kupovini. Budući da u svom portfoliju raspolažemo oglašavanjem u apotekama a u saradnji sa partnerskom firmom možemo ponuditi i oglašavanje u domovima zdravlja, klijentu omogućavamo postizanje kvalitetnog oglašavanja u zdravstvenim ustanovama.

Powered by SimpleMap
Loading new locations

  • 500 apoteka
  • 2.000.000 potencijalnih kupaca mesečno
  • 50.000 posetilaca dnevno
  • 1.500 oglasnih površina
  • 800 pregrada za 200.000 informativnih letaka
  • 5 do 10 minuta prosečno zadržavanje u apoteci
  • 5 do 10 minuta kupac je izložen promotivnoj poruci
Galerija slika