B1 Moving screen

Apoteke

Oglašavanje u apotekama

Apoteka je mesto gde se susreću pacijent, potreba, proizvod i dovoljno vremena za efikasnu komunikaciju promotivnog sadržaja

Proizvodi oglašeni u apotekama ulivaju poverenje i daju dodatne informacije u ključnom trenutku donošenja odluke o kupovni, i to na samom mestu prodaje.
Sve farmaceutske kompanije žele biti u apoteci na mestu prodaje! Praksa pokazuje da sve promotivne materijale koje Vaši prodajni predstavnici ostave u apotekama, vrlo brzo budu zamenjeni nakon posete sledećeg prodajnog predstavnika.
Korišćenjem Moving Screen reklamnih medija u apotekama dobijate zagarantovanu prisutnost i vidljivost za samo Vaše poruke kroz celi period zakupa!
Apoteke na ovaj način ostvaruju dodatni prihod i u interesu im je da edukativno-promotivne poruke pomognu u prodaji Vašeg proizvoda.

Tipovi reklamnih medija:

Oglasne površine se nalaze u najpoznatijim apotekama širom Srbije: Apoteka Beograd, Lilly apoteke, Oaza zdravlja, Filly farm, Galen pharm, Apoteke Janković, Apoteke Lipa lek, Apoteke Emily pharm, Apoteke Laurus, Apoteke Užice, Apoteke Jasfarm Kraljevo, Apoteka Marković Kruševac,i mnoge druge.

Nabrojanim oglasnim površinama postiže se sinergija oglašavanja i komunikacije prema kupcu od samog ulaska u apoteku do prilaska recepturi i donošenja odluke o kupovini. Budući da u svom portfoliju raspolažemo oglašavanjem u apotekama a u saradnji sa partnerskom firmom možemo ponuditi i oglašavanje u domovima zdravlja, klijentu omogućavamo postizanje kvalitetnog oglašavanja u zdravstvenim ustanovama.

Powered by SimpleMap
Loading new locations

  • 500 apoteka
  • 2.000.000 potencijalnih kupaca mesečno
  • 50.000 posetilaca dnevno
  • 1.500 oglasnih površina
  • 800 pregrada za 200.000 informativnih letaka
  • 5 do 10 minuta prosečno zadržavanje u apoteci
  • 5 do 10 minuta kupac je izložen promotivnoj poruci
Galerija slika